Tinuta perfecta pentru un eveniment de poveste

Cu toții știm ca la evenimentele importante din viața noastră ținuta are un rol primordial atunci când suntem în centrul atenției!

Dacă esti proaspăt mămică sau viitoare nășică noi vă putem ajuta pentru pregătirea cele mai frumoase ținute pentru un botez de poveste!

Cu ocazia botezului cu toții știm căci personajul principal este copilul botezat, acesta va fi în centrul atenției și admirat de către toți invitații, tocmai de aceea Camy Création  vă vine în ajutor  cu ținute unicate pentru micuți:

“Costumașe de prinț” clasice și tradiționale pentru băieței:

  • Costumașele de prinț sunt realizate din cele mai rafinate materiale iar ținuta este formată din: sacou, cămașă, pantalon, botoșei și beretă.
  • Costumașele clasice sunt realizate din bumbac 100% și sunt formate din: sacou, cămașă cu vestă, cravată sau papion și pantalon.
  • Costumașele tradiționale sunt realizate din bumbac 100% și sunt formate din:   jachetă, cămașă, caciulita, pantalon..

“Rochii de prințesa” și tradiționale pentru fetițe:

  • Rochiile de prințesă sunt realizate din materiale rafinate și elegante, rochia poate fi accesorizată de bentiță, turban sau botoșei.
  • Rochiile tradiționale sunt cel mai potrivite pentru un botez cu tematică tradițională pot fi accesorizate de batic și opincuțe!

Pentru confortul bebelușului dumneavoastră toate ținutele sunt căptușite cu stofe moi, fiind cele mai adecvate pentru pielea sensibilă a bebelușului!

Ti-a placut? Sustine Generatia Urmatoare pe Patreon!