EMSculpt: Tonifierea muschilor si pierderea grasimilor

DOAR 4 SESIUNI ÎN 10 ZILE PENTRU O SILUETĂ REMODELATĂ ȘI RAFINATĂ!

EMSculpt este un dispozitiv unic în Franța și singurul proces neinvaziv care vă poate permite să câștigați masa musculară și să pierdeți grăsime, fără niciun efort.

Această tehnică a conturării corpului în plină expansiune în Statele Unite revoluționează slăbirea și tonifierea musculara în doar 4 sesiuni datorită contracțiilor musculare cauzate.

EMSCULPT® SCULPTEAZA SILUETA TA

Tratamentul asigură conturarea neinvazivă a corpului, similar cu 6 luni de antrenament fizic intens cu dietă. Spre deosebire de alte tehnici medico-estetice actuale de slăbire, EMSculpt® are avantajul de a promova creșterea musculară – nu doar pierderea de grăsime subcutanată, cum ar fi criolipoliza sau pielea lăsată, cum ar fi ultherapy.

Rezultatele EM Sculpt® sunt resimțite din prima sesiune și sunt vizibile în mod clar de la 1 la 3 luni, dezvoltă mușchii sculptând silueta în 4 sesiuni:

– 19% grăsime corporală
+ 16% masă musculară

EMSCULPT este singura technica care permite îmbunătățirea tonusului abdominal, întărirea mușchilor abdominali, dezvoltarea unui abdomen mai ferm, precum și întărirea, tonifierea feselor și a cvadricepsului.

Principiul sau de functionare  se bazează pe radiații electromagnetice de înaltă intensitate. Acestea generează 20.000 de contracții musculare (adică 20.000 de genuflexiuni sau abdominale) în 30 de minute, care nu pot fi realizate în mod intenționat.

În timpul acestor impulsuri intense, mușchii eliberează semnale către celulele grase, determinându-le să se descompună și să se transforme în acizi grași liberi. Abundența acizilor grași determină distrugerea celulelor adipoase și eliminarea lor treptată prin mijloace naturale. La rândul lor, mușchii suferă modificări celulare asociate cu îngroșarea și întărirea țesutului muscular în zona tratată.

 

 

Rezultatele sunt vizibile la sfârșitul tratamentului. Efectele apar de la prima sesiune și sunt accentuate pe parcursul ședințelor și până la 3 luni de la sfârșitul tratamentului, timpul necesar pentru evacuarea celulelor adipoase.

De la prima sedinta și timp de 6 săptămâni, se recomandă să nu consumați grasimi nesaturate si alcool, pentru a nu supraîncărca ficatul, care riscă la randul lui să fie supraîncărcat cu grăsimile descompuse 

A 5-a sesiune poate fi efectuată în anumite cazuri, după o evaluare la 6 săptămâni.

O sesiune anuală de întreținere (la fiecare 10/12 luni) asigură durabilitatea rezultatului; Clary’s Beaute iti sta la dispozitie, cu o vasta serie de tratamente pentru ingrijire corporala si faciala. Te asteptam!

Ti-a placut? Sustine Generatia Urmatoare pe Patreon!