De ce? – Regele întrebărilor deschise in Network Marketing

Network Marketing

De mic copil începem să descoperim lumea:
“De ce râde mama? De ce bate inimioara? De ce? De ce… ?”
Te invit să  dezvăluim cum descoperim “De ce” -ul nostru.

Atunci când suntem mici, începem să descoperim lumea prin întrebări , care le găsim simple: “Mama, de ce floarea este albastră?” De ce cresc plantele? etc…  Astfel, copilul caută sensul existenței sale, prin răspunsurile simple primite. Pe măsură ce copilul crește, “De ce”-ul se adâncește în frecvența lui, în căutarea sensului existențial.

Toți avem un de ce, poate încă tu nu știi de ce-ul tău. In momentul în care identifici de ce -ul tău, vei vedea că îți dorești mult mai mult de la tine. TU ești cel care  trăiești pentru de ce-ul tău.

Important este să vezi diferența dintre ceea ce îți place și ceea ce iubești.
Exemplu: îți place ce face copilul tău?

…și.. totuși îți iubești copilul.

Care este importanța “De ce ?”-ului in Network marketing

Dacă cauți de ce -ul tău într-o zonă neagră din viața ta, atunci te sfătuiesc să cauți lumina mai puțin neagră și vei descoperi lumina din de ce-ul tău.

După ce afli motivul pentru care pornești în acest drum, vei descoperi de ce ești în stare.

Dacă de ce-ul tău este să ai succes în Network Marketing atunci obiectivul tău nu este altul decât de a ajunge la calificările maxime și de ajunge de a atrage persoane pe care le vei convinge să te urmeze.

Nu există un de ce corect, sau un de ce mai puțin corect, dar sunt sigură că există un de ce al tău.

Aș vrea să te provoc la un mic experiment: să iei un pix și o hârtie, să-ți scri de ce -ul personal, indiferent de job-ul pe care îl practici. Acum  poți să îți răspunzi dacă jobul la care te afli corespunde de ce-ului tău.

Continuă să iți dorești mai mult, pentru ca de ce-ul tău să prindă contur și informează-te. Nu uita că informația înseamnă cunoaștere și cunoașterea înseamnă putere.

Ti-a placut? Sustine Generatia Urmatoare pe Patreon!